Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op 

Tel nr: 010-4259033 

 Email: info@mathenesserapotheek.nl

Hoe beveiligd de Mathenesser Apotheek al uw gegevens?

Voor het beveiligen van al uw gegevens die u via onze website verstuurd, gebruiken wij een SSL certificaat. SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. SSL en de opvolger TLS (Transport Layer Security) zijn protocollen voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen onze website en een internetbrowser. Deze verbinding verzekert dat al uw medische gegevens, persoonsgegeveng en adresgegevens die u invult op onze website versleuteld worden verstuurd. Dit betekent dat alle gegevens geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden. SSL is een standaard die wordt gebruikt door miljoenen websites voor het beveiligen en versleutelen van bijvoorbeeld online transacties, persoonlijke informatie en creditcard- en adresgegevens.

Voor een SSL verbinding heeft onze website een SSL certificaat nodig. Het certificaat zorgt voor de encryptie van de verbinding en voor het valideren van de identiteit van onze website. Het certificaat bevat onder andere informatie over:

  • De certificaathouder
  • Het domein
  • De naam van de Certificate Authority (CA) die het certificaat heeft uitgegeven
  • Het root certificaat
  • Het land waarin het certificaat is uitgegeven
  • De geldigheidsduur


Een certificaat bestaat altijd uit een Public key en een Private key. Na een correcte installatie toont het certificaat https:// en het bekende hangslotje in de url-balk van de browser. Bij EV SSL certificaten wordt ook de organisatienaam getoond in een groene url-balk.