Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op 

Tel nr: 010-4259033 

 Email: info@mathenesserapotheek.nl

Bezorgingen waarvan het recept uiterlijk om 14.00 uur wordt ontvangen, zullen nog dezelfde middag worden bezorgd, met uitzondering van chronische medicatie (herhaal medicatie).
Bezorgingen waarvan het recept na 14.00 uur wordt ontvangen, zullen de volgende dag worden bezorgd.
Geeft u dit door aan uw (huis)arts!

Gratis Bezorgservice:

Wij van de Mathenesser Apotheek zijn voordurend op zoek naar manieren om bepaalde zaken gemakkelijker voor u te maken. Bent u slecht ter been of kunt u om welke reden dan ook het huis niet uit, dan klinkt "even langs de apotheek " soms gemakkelijker dan dat het is. De Mathenesser Apotheek beschikt daarom over een bezorgservice, die uw geneesmiddelen geheel gratis tot aan de deur levert.

Hoe werkt onze bezorgservice?

Bent u bij de Mathenesser Apotheek ingeschreven en kunt u, niet zelf naar de apotheek komen, dan bezorgen wij uw geneesmiddelen gratis thuis. Wanneer u van deze service gebruik wilt maken, dan kunt u dit doorgeven aan uw arts, die maakt dan een notitie op uw recept. U kunt ook even bellen met de apotheek op nummer 010-4259033 of dit aangeven tijdens het online aanvragen van de geneesmiddelen. Mocht u het recept zelf in huis hebben, dan dient u deze af te geven aan de bezorger.

Waar en wanneer bezorgen wij?

De Mathenesser Apotheek bezorgt in een uitgebreid postcodegebied in Rotterdam. Woont u ver van de apotheek vandaan, neemt u dan even contact op met de apotheek om zeker te weten of we bij u bezorgen.

De bezorger van de Mathenesser Apotheek komt langs tussen 16:00 en 19:00 uur. Mochten deze tijden voor u niet uitkomen, dan kunt u dit aangeven en kunnen we in overleg eventueel op een ander tijdstip bezorgen. Tijdens drukte lopen de leveringen wel eens uit en kan het bij uitzondering voorkomen dat we tot 21:00 uur bezorgen.

Geldt bezorgen alleen voor geneesmiddelen?

Wij bezorgen niet alleen geneesmiddelen. Bepaalde zaken waarvoor u normaal gesproken terecht kunt bij de apotheek, leveren wij ook aan huis. U kunt hierbij denken aan zelfmedicatie en hulpmiddelen zoals incontinentiemateriaal en verbandmiddelen. Wij bezorgen ook uw bestelling, wanneer deze te groot is om zelf mee te nemen.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot onze bezorgservice, neemt u dan gerust contact met ons op.